kotiarvostelutmeistäottaa yhteyttäLaskin
Haku
Yleiset suodattimet
EN DE NL IT ES FR
lydian logo
bitcoin

Bitcoin (BTC)

Hinta
$ 39,804.00
ethereum

Ethereum (ETH)

Hinta
$ 2,563.84
Cardano

Cardano (ADA)

Hinta
$ 1.32
XRP

XRP (XRP)

Hinta
$ 0.731733
litecoin

Litecoin (LTC)

Hinta
$ 141.09
tähtien

Stellar (XLM)

Hinta
$ 0.277318

yksityisyys

Yksityisyytesi on meille tärkeä.

Viimeksi päivitetty: huhtikuu 25, 2021

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme, jotka koskevat tietosi keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle yksityisyydensuojasi ja kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain on isolla, on merkitys määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö vai monikko.

Määritelmät

Tätä tietosuojakäytäntöä sovellettaessa:

Tili tarkoittaa ainutkertaista tiliä, joka on luotu sinulle pääsyäksesi Palveluumme tai sen osiin.

Yritys (jota kutsutaan tässä sopimuksessa joko "Yhtiöksi", "Meiksi", "Meiksi" tai "Meidän") viittaa osoitteeseen Lydian.io, Gateway West # 14-03A. 150 Beach Road 189720, Singapore.

GDPR: n tarkoituksissa yritys on rekisterinpitäjä.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto sijoittaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mille tahansa muulle laitteelle, ja ne sisältävät tietoja selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten joukossa.

Maa viittaa Singaporeen.

Rekisterinpitäjä viittaa GDPR: ssä (General Data Protection Regulation) Yhtiöön oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.

Facebook-fanisivu on julkinen profiili nimeltä Lydian.io FB Page, jonka yritys on nimenomaan luonut Facebook-sosiaalisessa verkostossa.

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

GDPR: ssä henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa Sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, online-tunnistetta tai yhtä tai useampaa fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuuriseen tai sosiaaliseen tekijään henkilöllisyys.

Palvelu viittaa verkkosivustoon.

Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa kolmansien osapuolten yrityksiin tai yksityishenkilöihin, joita yhtiö palvelee palvelun helpottamiseksi, palvelun tarjoamiseksi yrityksen puolesta, palveluun liittyvien palveluiden tarjoamiseksi tai yrityksen avuksi palvelun käytön analysoinnissa. GDPR: ssä palveluntarjoajia pidetään tietojenkäsittelijöinä.

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu viittaa mihin tahansa verkkosivustoon tai mihin tahansa sosiaalisen verkoston verkkosivustoon, jonka kautta Käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin käyttää Palvelua.

Käyttötiedot tarkoittavat tietoja, jotka on kerätty automaattisesti joko Palvelun käytön avulla tai itse Palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto).

Verkkosivusto viittaa osoitteeseen Lydian.io, johon pääsee osoitteesta https://lydian.io/

Sinulla tarkoitetaan henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää sitä, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää Palvelua.

GDPR: n (General Data Protection Regulation) mukaan Sinua voidaan kutsua rekisteröidyksi tai käyttäjäksi, koska olet Palvelua käyttävä henkilö.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

 

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää Sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

Sähköpostiosoite

Etunimi ja sukunimi

Puhelinnumero

Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollan osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, vierailemamme palvelumme sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteen tunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Kun käytät palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili-Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Voimme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina kun vierailet Palvelumme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteen tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseksi ja tiettyjen tietojen tallentamiseksi. Käytettyjä seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja skriptit tiedon keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain palvelumme osia.

Evästeet voivat olla "Pysyviä" tai "Istunto". Pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimesi. Lisätietoja evästeistä: Kaikki evästeistä.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

Tarvittavat / välttämättömät evästeet

Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä tarjoamaan sinulle verkkosivuston kautta saatavissa olevia palveluita ja mahdollistamaan joidenkin sen ominaisuuksien käyttäminen. Ne auttavat käyttäjien todentamisessa ja estävät käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä palveluita, joita olet pyytänyt, ei voida tarjota, ja me käytämme näitä evästeitä vain tarjoamaan sinulle näitä palveluja.

Evästeiden käytännöt / ilmoitusten hyväksymis evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

Toiminnallisuus Evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten muistaa kirjautumistietosi tai kieli-asetukset. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun joutuvan antamasta valintasi uudelleen joka kerta, kun käytät verkkosivustoa.

Seuranta- ja suorituskykyevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Kolmannet osapuolet

Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivuston liikenteestä ja siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden kautta kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäisenä kävijänä. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot linkitetään tyypillisesti salanimeiseen tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Voimme käyttää näitä evästeitä myös verkkosivuston uusien sivujen, ominaisuuksien tai uusien toimintojen testaamiseen nähdäksesi, miten käyttäjät reagoivat niihin.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoista saat käymällä evästeiden käytännössä tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  •       Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien Palvelun käytön seuranta.
  •       Hallinnoida tiliäsi: hallinnoida rekisteröitymistäsi palvelun käyttäjänä. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.
  •       Sopimuksen toteuttaminen: Ostamiesi tuotteiden, tuotteiden tai palveluiden tai minkä tahansa muun Palvelun kautta kanssamme tehdyn sopimuksen ostosopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja sitoutuminen.
  •       Yhteydenotto sinuun: Voit ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoitukset toiminnallisuuteen, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin liittyvistä päivityksistä tai informatiivisesta viestinnästä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset tarvittaessa tai kohtuullista niiden toteuttamiseksi.
  •       Tarjoamaan sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoja muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja.
  •       Pyyntöjen hallinta: Voit osallistua meille ja hallita meille pyyntöjäsi.

Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavissa tilanteissa:

  •       Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietojasi palveluntarjoajien kanssa seuratakseen ja analysoidaksemme palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä.
  •       Yrityssiirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  •       Tytäryhtiöiden kanssa: Voimme jakaa tietojasi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin vaadimme kyseisiä tytäryhtiöitä noudattamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryritykset sisältävät emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita me hallitsemme tai jotka ovat yhteisen valvonnan alaisia ​​kanssamme.
  •       Liikekumppaneiden kanssa: Voimme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluja tai tarjouksia.
  •       Muiden käyttäjien kanssa: Kun jaat henkilökohtaisia ​​tietojasi tai muuten olet vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat tarkastella tällaisia ​​tietoja ja levittää niitä julkisesti ulkopuolelle. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun yhteyshenkilöt saattavat nähdä nimesi, profiilisi, kuvasi ja toimintasi kuvauksen. Vastaavasti muut käyttäjät voivat tarkastella toimintasi kuvauksia, kommunikoida kanssasi ja tarkastella profiiliasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavia lakeja), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

Yhtiö säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyyseja varten. Käyttödataa säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoihin.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien Henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimistoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneille, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait voivat poiketa omalla alueellasi olevista.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun toimitat tällaisia ​​tietoja, edustavat suostumustasi siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos yhtiö osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme asiasta ennen henkilötietojesi siirtämistä ja niihin sovelletaan eri tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  •       Noudata laillista velvoitetta
  •       Suojaa ja puolusta yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  •       Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  •       Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  •       Suojaa laillista vastuuta vastaan

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojesi suojaus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta välitettävä menetelmä tai sähköinen tallennustapa ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Palveluntarjoajilla on pääsy henkilötietoihisi vain suorittaakseen tehtävänsä meidän puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia seuraamaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seurata ja valvoa Palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainostekniikoihin ja mukauttamiseen.

Voit jättää käyttämäsi toiminnon käyttöön Google Analyticsin käyttöön asettamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScript-palvelun (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsista vierailujen toiminnasta.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Heidän tietosuojakäytäntönsä on nähtävissä osoitteessa https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Email Marketing

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeitä, markkinointi- tai markkinointimateriaaleja ja muuta tietoa, joka saattaa kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla tilaamispalkkiolinkkiä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa, tai ottamalla meihin yhteyttä.

Voimme käyttää sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajia hallita ja lähettää sinulle sähköpostia.

MailChimp

Mailchimp on sähköpostimarkkinoinnin lähetyspalvelu, jonka tarjoaa The Rocket Science Group LLC.

Lisätietoja Mailchimpin tietosuojakäytännöistä on heidän tietosuojakäytännössään: https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber on sähköpostimarkkinoinnin lähetyspalvelu, jonka tarjoaa AWeber Communications.

Lisätietoja AWeberin tietosuojakäytännöistä on heidän tietosuojakäytännössään: https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse on sähköpostimarkkinoinnin lähetyspalvelu, jonka tarjoaa GetResponse.

Lisätietoja GetResponsen tietosuojakäytännöistä on heidän tietosuojakäytännössään: https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Käyttö, suorituskyky ja sekalaiset

Saatamme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia tarjoamaan palvelumme parempaa parantamista.

Näkymätön reCAPTCHA

Käytämme näkymätöntä captcha-palvelua nimeltä reCAPTCHA. reCAPTCHA on Google.

ReCAPTCHA-palvelu voi kerätä tietoja sinulta ja laitteeltasi turvallisuussyistä.

ReCAPTCHA: n keräämiä tietoja pidetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

GDPR-tietosuoja

Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavin ehdoin:

  •       Suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhdessä tai useammassa erityisessä tarkoituksessa.
  •       Sopimuksen toteuttaminen: Henkilötietojen toimittaminen on välttämätöntä sinun kanssa tehdyn sopimuksen ja / tai sen mahdollisten ennen sopimusta tehtävien velvoitteiden täyttämiseksi.
  •       Lakisääteiset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä yhtiölle asetetun laillisen velvoitteen noudattamiseksi.
  •       Elintärkeät edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä sinun tai jonkun muun luonnollisen henkilön etujen suojaamiseksi.
  •       Julkiset edut: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun mukaisesti tai kun yhtiölle annetaan julkista valtaa.
  •       Oikeutetut edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä yhtiön oikeutettujen etujen kannalta.

Joka tapauksessa yritys auttaa mielellään selventämään käsittelyyn sovellettavaa oikeusperustaa ja erityisesti sitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen vai sopimusvaatimus vai vaatimus sopimuksen tekemiseksi.

Oikeutesi GDPR: n nojalla

Yritys sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on tämän tietosuojakäytännön ja lain mukaan oikeus, jos olet EU: n sisällä:

  •       Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa sinua koskevia tietoja. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojasi suoraan Tilisi asetukset -osiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota meihin yhteyttä auttaaksemme sinua. Tämän avulla voit myös saada kopion henkilökohtaisista tiedoista, joita pidämme sinusta.
  •       Pyydä henkilötietojesi oikaisemista sinusta. Sinulla on oikeus korjata kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita pidämme sinusta.
  •       Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa silloin, kun luotamme oikeutettuun etuun käsittelyn oikeusperustana, ja tilanteessasi on jotain, joka saa sinut vastustamaan henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten.
  •       Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, kun meillä ei ole mitään hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  •       Pyydä henkilötietojesi siirtämistä. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, jotka annoit meille alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja suorittaaksemme sopimuksen kanssasi.
  •       Peruuta suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi käyttää henkilötietojasi. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun tiettyihin toimintoihin.

GDPR: n tietosuojaoikeuksien käyttäminen

Voit käyttää oikeuksiasi tutustua, oikaista, peruuttaa ja vastustaa ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, yritämme parhaamme mukaan vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (EEA), ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA: ssa.

Facebook-fanisivu

Facebook-fanisivun rekisterinpitäjä

Yritys on Palvelun käytön aikana kerättyjen henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Facebook-fanisivun ylläpitäjänä yhtiö ja sosiaalisen verkoston Facebook-operaattori ovat yhteisiä rekisterinpitäjiä.

Yhtiö on tehnyt Facebookin kanssa sopimuksia, joissa määritellään muun muassa Facebook-fanisivun käyttöehdot. Nämä ehdot perustuvat enimmäkseen Facebookin käyttöehtoihin: https://www.facebook.com/terms.php

Käy Facebookin tietosuojakäytännössä https://www.facebook.com/policy.php lisätietoja siitä, miten Facebook hallinnoi henkilötietoja, tai ota yhteyttä Facebookiin verkossa tai postitse: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Yhdysvallat.

Facebook Insights

Käytämme Facebook Insights -toimintoa Facebook-fanisivun toiminnan yhteydessä ja GDPR: n perusteella anonymisoitujen tilastotietojen saamiseksi käyttäjistämme.

Tätä varten Facebook sijoittaa evästeen käyttäjän Facebook-fanisivullamme vierailevan käyttäjän laitteeseen. Jokainen eväste sisältää yksilöllisen tunnistekoodin ja pysyy aktiivisena kahden vuoden ajan, paitsi jos se poistetaan ennen tämän jakson loppua.

Facebook vastaanottaa, tallentaa ja käsittelee evästeeseen tallennetut tiedot, varsinkin kun käyttäjä vierailee Facebook-palveluissa, palveluissa, joita muut Facebook-fanisivun jäsenet tarjoavat, ja muiden Facebook-palveluja käyttävien yritysten palveluissa.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Kalifornian yksityisyydensuojasi (Kalifornian Shine the Light -lainsäädäntö)

Kalifornian siviililain 1798 §: n (Kalifornian loistaa valoa koskeva laki) mukaan Kalifornian asukkaat, joilla on vakiintunut liikesuhde kanssamme, voivat pyytää kerran vuodessa tietoja henkilötietojensa jakamisesta kolmansien osapuolten kanssa suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos haluat pyytää lisätietoja Kalifornian paistaa valoa -lain nojalla ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Kalifornian alaikäisten yksityisyydensuojaoikeudet (Kalifornian yritys- ja ammattilaiskoodin jakso 22581)

Kalifornian liike- ja ammattikoodin osa 22581 sallii alle 18-vuotiaat Kalifornian asukkaat, jotka ovat rekisteröityneet online-sivustojen, palvelujen tai sovellusten käyttäjät, pyytää ja saada julkisesti lähettämänsä sisällön tai tiedon poistamista.

Voit pyytää tällaisten tietojen poistamista ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja ja sisällyttää tiliisi liittyvän sähköpostiosoitteen.

Huomaa, että pyyntösi ei takaa verkossa julkaistun sisällön tai tietojen täydellistä tai kattavaa poistamista ja että laki ei välttämättä salli tai vaadi poistamista tietyissä olosuhteissa.

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä eikä ole vastuussa niistä.

Muutokset tähän Privacy Policy

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvässä ilmoituksessa Palvelumme, ennen muutoksen voimaantuloa, ja päivitämme "Viimeisin päivitys" -päivän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: ota yhteyttä [at] lydian.io

Vierailemalla tällä sivulla sivustossamme: https://lydian.io/contact/

Puhelinnumerolla: +65 6293 5591

ylittäävalikkopiiri