de hoofdpaginabeoordelingenover onscontactRekenmachine
Zoeken
Generieke filters
EN DE NL IT ES FR
lydian-logo
bitcoin

Bitcoin (BTC)

Prijs
$ 42,885.00
ethereum

Ethereum (ETH)

Prijs
$ 2,948.51
cardano

Cardano (ADA)

Prijs
$ 2.32
XRP

XRP (XRP)

Prijs
$ 0.942998
litecoin

Litecoin (LTC)

Prijs
$ 152.25
stellaire

Stellair (XLM)

Prijs
$ 0.280155

privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons.

Laatst gewijzigd: april 25, 2021

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures voor het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw informatie wanneer u de service gebruikt en vertelt u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om de service te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, stemt u in met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit Privacybeleid.

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die is gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

Account betekent een uniek account dat voor U is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze Service of delen van onze Service.

Bedrijf (in deze Overeenkomst "het Bedrijf", "Wij", "Ons" of "Onze" genoemd) verwijst naar Lydian.io, Gateway West #14-03A. 150 Beach Road 189720, Singapore.

Voor de toepassing van de AVG is het bedrijf de gegevensbeheerder.

Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiele apparaat of elk ander apparaat worden geplaatst en die de details van uw browsegeschiedenis op die website bevatten, naast het vele gebruik ervan.

Land verwijst naar Singapore.

Gegevensbeheerder verwijst in de zin van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) naar het bedrijf als de rechtspersoon die alleen of samen met anderen de doeleinden en middelen voor de verwerking van persoonsgegevens bepaalt.

Apparaat betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Service, zoals een computer, een mobiele telefoon of een digitale tablet.

Facebook-fanpagina is een openbaar profiel met de naam Lydian.io FB-pagina die speciaal door het bedrijf is gemaakt op het sociale netwerk van Facebook.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die betrekking hebben op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.

Voor de doeleinden van de AVG betekent Persoonsgegevens alle informatie die op u betrekking heeft, zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, online identificatiegegevens of een of meer factoren die specifiek zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit.

Dienst verwijst naar de Website.

Dienstverlener betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens het Bedrijf verwerkt. Het verwijst naar externe bedrijven of personen die in dienst zijn van het Bedrijf om de Service te vergemakkelijken, om de Service namens het Bedrijf te verlenen, om services met betrekking tot de Service uit te voeren of om het Bedrijf te helpen analyseren hoe de Service wordt gebruikt. Voor de toepassing van de AVG worden serviceproviders beschouwd als gegevensverwerkers.

Sociale-mediaservice van derden verwijst naar elke website of elke sociale netwerkwebsite waarmee een gebruiker kan inloggen of een account kan aanmaken om de service te gebruiken.

Gebruiksgegevens verwijst naar automatisch verzamelde gegevens, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service, hetzij door de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

Website verwijst naar Lydian.io, toegankelijk via: https://lydian.io/

U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf, of een andere rechtspersoon namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, zoals van toepassing.

Onder de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u naar u verwijzen als de betrokkene of als de gebruiker, aangezien u de persoon bent die de service gebruikt.

Uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

Typen verzamelde gegevens

 

Persoonsgegevens

Tijdens het gebruik van onze service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

E-mailadres

Voornaam en achternaam

Telefoonnummer

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij gebruik van de Service.

Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht, uniek apparaat ID's en andere diagnostische gegevens.

Wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat, kunnen we bepaalde informatie automatisch verzamelen, inclusief, maar niet beperkt tot, het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiel apparaat, het IP-adres van uw mobiel apparaat, uw mobiel besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze service bezoekt of wanneer u toegang tot de service krijgt via of via een mobiel apparaat.

Trackingtechnologieën en cookies

We gebruiken cookies en vergelijkbare volgtechnologieën om de activiteit op onze service te volgen en bepaalde informatie op te slaan. Gebruikte volgtechnologieën zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze service te verbeteren en te analyseren.

U kunt uw browser opdracht geven alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u sommige delen van onze service mogelijk niet gebruiken.

Cookies kunnen "permanente" of "sessiecookies" zijn. Permanente cookies blijven op uw pc of mobiele apparaat wanneer u offline gaat, terwijl sessiecookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser sluit. Lees meer over cookies: Alles over cookies.

We gebruiken zowel sessie- als permanente cookies voor de onderstaande doeleinden:

Noodzakelijke / essentiële cookies

Type: sessiecookies

Beheerd door: ons

Doel: deze cookies zijn essentieel om u diensten te bieden die beschikbaar zijn via de website en om u in staat te stellen enkele van de functies ervan te gebruiken. Ze helpen gebruikers te verifiëren en frauduleus gebruik van gebruikersaccounts te voorkomen. Zonder deze cookies kunnen de services waar u om hebt gevraagd niet worden geleverd en we gebruiken deze cookies alleen om u die services te bieden.

Cookiesbeleid / Acceptatiecookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: ons

Doel: deze cookies geven aan of gebruikers het gebruik van cookies op de website hebben geaccepteerd.

Functionaliteit Cookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: ons

Doel: Met deze cookies kunnen we de keuzes onthouden die u maakt wanneer u de website gebruikt, zoals het onthouden van uw inloggegevens of taalvoorkeur. Het doel van deze cookies is om u een meer persoonlijke ervaring te bieden en om te voorkomen dat u uw voorkeuren telkens opnieuw moet invoeren wanneer u de website gebruikt.

Tracking- en prestatiecookies

Type: permanente cookies

Beheerd door: derden

Doel: Deze cookies worden gebruikt om informatie bij te houden over het verkeer naar de website en hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie die via deze cookies wordt verzameld, kan u direct of indirect identificeren als individuele bezoeker. Dit komt omdat de verzamelde informatie doorgaans is gekoppeld aan een pseudoniem identificatienummer dat is gekoppeld aan het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website. We kunnen deze cookies ook gebruiken om nieuwe pagina's, functies of nieuwe functionaliteit van de website te testen om te zien hoe onze gebruikers erop reageren.

Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken en uw keuzes met betrekking tot cookies, gaat u naar ons Cookiebeleid of het Cookie-gedeelte van ons Privacybeleid.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

Het bedrijf kan persoonlijke gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  •       Om onze Service te leveren en te onderhouden, inclusief het monitoren van het gebruik van onze Service.
  •       Om uw account te beheren: om uw registratie als gebruiker van de service te beheren. De door u verstrekte persoonsgegevens kunnen u toegang geven tot verschillende functionaliteiten van de dienst die voor u als geregistreerde gebruiker beschikbaar zijn.
  •       Voor de uitvoering van een contract: de ontwikkeling, naleving en uitvoering van het koopcontract voor de producten, artikelen of diensten die u hebt gekocht of van enig ander contract met ons via de service.
  •       Om contact met u op te nemen: om contact met u op te nemen via e-mail, telefoongesprekken, sms of andere gelijkwaardige vormen van elektronische communicatie, zoals pushmeldingen van een mobiele applicatie met betrekking tot updates of informatieve communicatie met betrekking tot de functionaliteiten, producten of gecontracteerde diensten, inclusief de beveiligingsupdates, indien nodig of redelijk voor de uitvoering ervan.
  •       Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene die u al heeft gekocht of waarover u heeft geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen.
  •       Om uw verzoeken te beheren: Om uw verzoeken aan ons bij te wonen en te beheren.

We kunnen uw persoonlijke informatie delen in de volgende situaties:

  •       Met serviceproviders: we kunnen uw persoonlijke informatie delen met serviceproviders om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren, om contact met u op te nemen.
  •       Voor zakelijke overdrachten: we kunnen uw persoonlijke informatie delen of overdragen in verband met, of tijdens onderhandelingen over, een fusie, verkoop van bedrijfsactiva, financiering of overname van alle of een deel van ons bedrijf aan een ander bedrijf.
  •       Met gelieerde ondernemingen: we kunnen uw informatie delen met onze gelieerde ondernemingen, in welk geval we van die gelieerde ondernemingen zullen eisen dat ze dit privacybeleid respecteren. Gelieerde ondernemingen zijn onder meer Ons moederbedrijf en alle andere dochterondernemingen, joint venture-partners of andere bedrijven die wij controleren of die onder gemeenschappelijke controle met ons staan.
  •       Met zakenpartners: we kunnen uw informatie delen met onze zakenpartners om u bepaalde producten, diensten of promoties aan te bieden.
  •       Met andere gebruikers: wanneer u persoonlijke informatie deelt of op een andere manier communiceert in de openbare ruimtes met andere gebruikers, kan dergelijke informatie door alle gebruikers worden bekeken en openbaar buiten worden verspreid. Als u interactie heeft met andere gebruikers of u registreert via een externe socialemediaservice, kunnen uw contacten op de externe socialemediaservice uw naam, profiel, foto's en beschrijving van uw activiteit zien. Evenzo kunnen andere gebruikers beschrijvingen van Uw activiteit bekijken, met U communiceren en Uw profiel bekijken.

Bewaring van uw persoonlijke gegevens

Het bedrijf bewaart uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid. We bewaren en gebruiken uw persoonlijke gegevens voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidsmaatregelen af ​​te dwingen.

Het bedrijf bewaart ook gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te verbeteren of de functionaliteit van onze service te verbeteren, of als we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

Overdracht van uw persoonlijke gegevens

Uw informatie, inclusief persoonlijke gegevens, wordt verwerkt in de operationele kantoren van het bedrijf en op alle andere plaatsen waar de partijen die bij de verwerking zijn betrokken zich bevinden. Dit betekent dat deze informatie kan worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander rechtsgebied van de overheid bevinden, waar de gegevensbeschermingswetten kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Uw instemming met dit privacybeleid gevolgd door uw inzending van dergelijke informatie vertegenwoordigt uw instemming met die overdracht.

Het bedrijf zal alle stappen ondernemen die redelijkerwijs nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van Uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens

Zakelijke transacties

Als het bedrijf betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. We zullen u op de hoogte stellen voordat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen en onderworpen worden aan een ander privacybeleid.

Rechtshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan het bedrijf worden verplicht om uw persoonlijke gegevens bekend te maken indien dit wettelijk vereist is of in reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Het bedrijf kan uw persoonlijke gegevens openbaar maken in goed vertrouwen dat dergelijke actie noodzakelijk is om:

  •       Voldoen aan een wettelijke verplichting
  •       Bescherm en verdedig de rechten of eigendom van het bedrijf
  •       Voorkom of onderzoek mogelijk wangedrag in verband met de Service
  •       Bescherm de persoonlijke veiligheid van Gebruikers van de Dienst of het publiek
  •       Bescherm tegen wettelijke aansprakelijkheid

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens

Serviceproviders hebben alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om hun taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken.

Analyse

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en analyseren.

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google en die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service bij te houden en te controleren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-services. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in een context te plaatsen en te personaliseren.

U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Service niet beschikbaar te maken voor Google Analytics door de opt-outbrowser add-on van Google Analytics te installeren. De add-on voorkomt dat het Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over de activiteit van bezoeken.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Google Privacy en voorwaarden: https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

E-mailmarketing

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die mogelijk interessant voor u is. U kunt ervoor kiezen om deze mededelingen niet of helemaal niet meer van Ons te ontvangen door de afmeldlink of instructies in een e-mail die we sturen te volgen of door contact met ons op te nemen.

We kunnen e-mailmarketingproviders gebruiken om e-mails te beheren en naar u te verzenden.

MailChimp

Mailchimp is een verzenddienst voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door The Rocket Science Group LLC.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Mailchimp naar hun privacybeleid: https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door AWeber Communications.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van AWeber naar hun privacybeleid: https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse is een verzendservice voor e-mailmarketing die wordt aangeboden door GetResponse.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van GetResponse naar hun privacybeleid: https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Gebruik, prestaties en diversen

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om onze service beter te verbeteren.

Onzichtbare reCAPTCHA

We gebruiken een onzichtbare captcha-service genaamd reCAPTCHA. reCAPTCHA wordt beheerd door Google.

De reCAPTCHA-service kan voor veiligheidsdoeleinden informatie van u en uw apparaat verzamelen.

De informatie die door reCAPTCHA wordt verzameld, wordt bewaard in overeenstemming met het privacybeleid van Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

GDPR-privacy

We kunnen Persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden:

  •       Toestemming: u heeft uw toestemming gegeven voor het verwerken van persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden.
  •       Uitvoering van een overeenkomst: Het verstrekken van Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met U en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan.
  •       Wettelijke verplichtingen: het verwerken van persoonlijke gegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan het bedrijf is onderworpen.
  •       Vitale belangen: Verwerking van Persoonsgegevens is noodzakelijk ter bescherming van Uw vitale belangen of van een andere natuurlijke persoon.
  •       Algemeen belang: de verwerking van persoonsgegevens heeft betrekking op een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of bij de uitoefening van het openbaar gezag dat aan het bedrijf is toegekend.
  •       Gerechtvaardigde belangen: het verwerken van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de doeleinden van de gerechtvaardigde belangen die door het bedrijf worden nagestreefd.

In elk geval helpt het bedrijf u graag bij het verduidelijken van de specifieke rechtsgrondslag die van toepassing is op de verwerking, en met name of het verstrekken van persoonlijke gegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, of een vereiste om een ​​contract aan te gaan.

Uw rechten onder de AVG

Het bedrijf verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te garanderen dat u uw rechten kunt uitoefenen.

U hebt op grond van dit privacybeleid en wettelijk, als u zich binnen de EU bevindt, het recht om:

  •       Vraag toegang tot uw persoonlijke gegevens. Het recht op toegang, bijwerken of verwijderen van de informatie die we over u hebben. Waar mogelijk kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks openen, bijwerken of verwijderen in het gedeelte Uw accountinstellingen. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen. Hierdoor kunt u ook een kopie ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.
  •       Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren. U hebt het recht om onvolledige of onjuiste informatie die wij over u hebben te laten corrigeren.
  •       Bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit recht bestaat wanneer we vertrouwen op legitiem belang als rechtsgrond voor onze verwerking en er iets is met uw specifieke situatie waardoor u op deze grond bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van uw persoonlijke gegevens. U hebt ook het recht om bezwaar te maken wanneer wij uw persoonsgegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden.
  •       Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. U hebt het recht om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer er geen goede reden voor ons is om door te gaan met de verwerking ervan.
  •       Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan. We zullen aan u, of aan een door u gekozen derde, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming heeft gegeven om te gebruiken of waar wij de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u uit te voeren.
  •       Uw toestemming intrekken. U hebt het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens in te trekken. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk geen toegang geven tot bepaalde specifieke functionaliteiten van de service.

Uitoefening van uw GDPR-gegevensbeschermingsrechten

U kunt uw recht op toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen door contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren. Als u een verzoek indient, zullen wij ons best doen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming in de EER als u zich in de Europese Economische Ruimte (EER) bevindt.

Facebook Fan Page

Gegevenscontroller voor de Facebook-fanpagina

Het bedrijf is de gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens die zijn verzameld tijdens het gebruik van de service. Als beheerder van de Facebook-fanpagina zijn het bedrijf en de beheerder van het sociale netwerk Facebook gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken.

Het bedrijf heeft met Facebook overeenkomsten gesloten die onder andere de gebruiksvoorwaarden van de Facebook-fanpagina definiëren. Deze voorwaarden zijn meestal gebaseerd op de Servicevoorwaarden van Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

Ga naar het Facebook-privacybeleid https://www.facebook.com/policy.php voor meer informatie over hoe Facebook persoonlijke gegevens beheert of neem contact op met Facebook online of per e-mail: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten.

Facebook Insights

We gebruiken de Facebook Insights-functie in verband met de werking van de Facebook-fanpagina en op basis van de AVG, om geanonimiseerde statistische gegevens over onze gebruikers te verkrijgen.

Voor dit doel plaatst Facebook een cookie op het apparaat van de gebruiker die onze Facebook-fanpagina bezoekt. Elke cookie bevat een unieke identificatiecode en blijft actief voor een periode van twee jaar, behalve wanneer deze voor het einde van deze periode wordt verwijderd.

Facebook ontvangt, registreert en verwerkt de informatie die is opgeslagen in de Cookie, vooral wanneer de gebruiker de Facebook-services bezoekt, services die worden aangeboden door andere leden van de Facebook-fanpagina en services door andere bedrijven die Facebook-services gebruiken.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Facebook naar het privacybeleid van Facebook hier: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Uw privacyrechten in Californië (California's Shine the Light-wet)

Volgens sectie 1798 van het burgerlijk wetboek van Californië (California's Shine the Light-wet), kunnen inwoners van Californië die een gevestigde zakelijke relatie met ons hebben, eenmaal per jaar informatie opvragen over het delen van hun persoonlijke gegevens met derden voor direct marketingdoeleinden van derden.

Als u meer informatie wilt aanvragen onder de California Shine the Light-wet, en als u een inwoner van Californië bent, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Privacyrechten in Californië voor minderjarige gebruikers (California Business and Professions Code Section 22581)

California Business and Professions Code sectie 22581 staat inwoners van Californië onder de 18 jaar die geregistreerde gebruikers zijn van online sites, diensten of applicaties toe om de verwijdering van inhoud of informatie die ze publiekelijk hebben geplaatst, aan te vragen en te verkrijgen.

Om de verwijdering van dergelijke gegevens aan te vragen, en als u een inwoner van Californië bent, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens en het e-mailadres vermelden dat aan uw account is gekoppeld.

Houd er rekening mee dat uw verzoek geen garantie biedt voor volledige of uitgebreide verwijdering van inhoud of informatie die online is geplaatst en dat de wet verwijdering onder bepaalde omstandigheden niet toestaat of vereist.

Onze service kan links bevatten naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij geleid. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te bekijken.

We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of services van derden.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en / of een prominente kennisgeving op onze service, voordat de wijziging van kracht wordt, en de datum "Laatst bijgewerkt" bovenaan dit privacybeleid bijwerken.

U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Per e-mail: contact[at]lydian.io

Door deze pagina op onze website te bezoeken: https://lydian.io/contact/

Op telefoonnummer: +65 6293 5591

overstekenmenu-cirkel