hjemanmeldelserom oskontakt
Søg
Generiske filtre
EN DE IT NL ES FR SV DA NO FI AR TL
lydian-logo
Bitcoin

Bitcoin (BTC)

Pris
$ 37,758.00
ethereum

Ethereum (ETH)

Pris
$ 2,343.48
Cardano

Cardano (ADA)

Pris
$ 1.46
XRP

XRP (XRP)

Pris
$ 0.836220
litecoin

Litecoin (LTC)

Pris
$ 164.93
stjernernes

Stellar (XLM)

Pris
$ 0.315459

Beskyttelse af personlige oplysninger

Dit privatliv er vigtigt for os.

Sidst opdateret: April 25, 2021

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten og fortæller dig om dine fortrolighedsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, som det første bogstav er stort med, har betydninger defineret under følgende betingelser. Følgende definitioner skal have samme betydning, uanset om de vises i ental eller flertal.

Definitioner

I denne privatlivspolitik forstås følgende:

Konto betyder en unik konto oprettet for dig for at få adgang til vores service eller dele af vores service.

Virksomhed (kaldet enten “Virksomheden”, “Vi”, “Os” eller “Vores” i denne Aftale) henviser til Lydian.io, Gateway West # 14-03A. 150 Beach Road 189720, Singapore.

Med henblik på GDPR er virksomheden den dataansvarlige.

Cookies er små filer, der placeres på din computer, mobilenhed eller enhver anden enhed af et websted, der indeholder detaljerne i din browserhistorik på dette websted blandt dets mange anvendelser.

Land henviser til Singapore.

Dataansvarlig henviser i henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formål og midler til behandling af personoplysninger.

Enhed betyder enhver enhed, der har adgang til Tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.

Facebook Fan Page er en offentlig profil ved navn Lydian.io FB Page specifikt oprettet af virksomheden på Facebooks sociale netværk.

Personoplysninger er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person.

Med henblik på GDPR betyder personoplysninger alle oplysninger, der vedrører dig, såsom et navn, et identifikationsnummer, placeringsdata, online-id eller en eller flere faktorer, der er specifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

Service refererer til webstedet.

Tjenesteudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Det henviser til tredjepartsfirmaer eller enkeltpersoner, der er ansat af virksomheden for at lette tjenesten, for at levere tjenesten på vegne af virksomheden, for at udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges. Med henblik på GDPR betragtes tjenesteudbydere som databehandlere.

Tredjeparts Social Media Service henviser til ethvert websted eller ethvert websted på et socialt netværk, hvorigennem en bruger kan logge ind eller oprette en konto for at bruge tjenesten.

Brugsdata refererer til data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (f.eks. Varigheden af ​​et sidebesøg).

Hjemmesiden refererer til Lydian.io, tilgængelig fra https://lydian.io/

Du betyder den person, der har adgang til eller bruger Tjenesten, eller virksomheden eller anden juridisk enhed på vegne af hvilken en sådan person har adgang til eller bruger Tjenesten, alt efter hvad der er relevant.

I henhold til GDPR (generel databeskyttelsesforordning) kan du blive kaldt den registrerede eller som brugeren, da du er den person, der bruger tjenesten.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af data indsamlet

 

Personoplysninger

Mens vi bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

Email adresse

Fornavn og efternavn

Telefonnummer

Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, du bruger på disse sider, en unik enhed identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til Tjenesten via eller via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, den type mobilenhed, du bruger, Din mobile enheds unikke ID, IP-adressen på din mobile enhed, Din mobil operativsystem, typen af ​​mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender hver gang du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten af ​​eller via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og gemme visse oplysninger. Brugte sporingsteknologier er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore information og for at forbedre og analysere vores service.

Du kan instruere din browser om at nægte alle cookies eller angive, hvornår der sendes en cookie. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service.

Cookies kan være "vedvarende" eller "session" -cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker din webbrowser. Lær mere om cookies: Alt om cookies.

Vi bruger både session og vedvarende cookies til de formål, der er beskrevet nedenfor:

Nødvendige / væsentlige cookies

Type: Sessionscookies

Administreret af: Us

Formål: Disse cookies er vigtige for at give dig tjenester tilgængelige via webstedet og for at give dig mulighed for at bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig disse tjenester.

Cookies politik / meddelelse accept cookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Us

Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af ​​cookies på webstedet.

Funktionalitet Cookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Us

Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske de valg, du foretager, når du bruger webstedet, såsom at huske dine loginoplysninger eller sprogpræferencer. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og at undgå, at du skal indtaste dine præferencer igen, hver gang du bruger webstedet.

Sporing og performance-cookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Tredjeparter

Formål: Disse cookies bruges til at spore oplysninger om trafik til webstedet og hvordan brugere bruger webstedet. Oplysningerne indsamlet via disse cookies kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er knyttet til en pseudonym identifikator, der er knyttet til den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, funktioner eller ny funktionalitet på hjemmesiden for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies, kan du besøge vores cookiepolitik eller sektionen Cookies i vores fortrolighedspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

  •       At levere og vedligeholde vores service, herunder overvågning af brugen af ​​vores service.
  •       For at administrere din konto: for at administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personoplysninger, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, der er tilgængelige for dig som en registreret bruger.
  •       Til udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og gennemførelse af købekontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt, eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.
  •       For at kontakte dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom push-meddelelser fra en mobilapplikation vedrørende opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteter, produkter eller kontrakterede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer når det er nødvendigt eller rimeligt for deres gennemførelse.
  •       At give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.
  •       For at administrere dine anmodninger: At deltage i og administrere dine anmodninger til os.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  •       Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores service for at kontakte dig.
  •       Ved forretningsoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til en anden virksomhed.
  •       Med tilknyttede selskaber: Vi kan dele dine oplysninger med vores tilknyttede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse tilknyttede virksomheder respekterer denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede selskaber inkluderer vores moderselskab og andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  •       Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig bestemte produkter, tjenester eller kampagner.
  •       Med andre brugere: Når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i de offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan distribueres offentligt uden for. Hvis du interagerer med andre brugere eller registrerer dig via en tredjepartstjeneste for sociale medier, kan dine kontakter på tredjepartstjenesten for sociale medier muligvis se dit navn, profil, billeder og beskrivelse af din aktivitet. Tilsvarende vil andre brugere være i stand til at se beskrivelser af din aktivitet, kommunikere med dig og se din profil.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden vil kun opbevare dine personlige data, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil opbevare og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at bevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugerdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller for at forbedre vores tjenestes funktionalitet, eller vi er lovligt forpligtet til at opbevare disse data i længere tidsperioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personlige data, behandles på virksomhedens driftskontorer og andre steder, hvor parterne, der er involveret i behandlingen, er placeret. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslige jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale med denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle nødvendige skridt til at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på stedet, herunder sikkerheden i Dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige data

Forretningstransaktioner

Hvis Virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine personlige data overføres. Vi giver besked, inden dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden fortrolighedspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden blive forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et regeringsagentur).

Andre juridiske krav

Virksomheden kan videregive dine personlige data i god tro på, at en sådan handling er nødvendig for at:

  •       Overhold en juridisk forpligtelse
  •       Beskyt og forsvar selskabets rettigheder eller ejendom
  •       Forhindre eller undersøge mulig forseelse i forbindelse med Tjenesten
  •       Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  •       Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed for dine personlige data

Sikkerheden af ​​dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af ​​dine personoplysninger

Tjenesteudbydere har kun adgang til dine personlige data til at udføre deres opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andet formål.

Analyse

Vi bruger muligvis tredjeparts serviceudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste udbydet af Google, der sporer og rapporterer websteds trafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores Service. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne i sit eget annonceringsnetværk.

Du kan fravælge, at din aktivitet på tjenesten er tilgængelig for Google Analytics ved at installere browseren tilføjelsesprogrammet til Google Analytics. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

For mere information om Googles fortrolighedspraksis, kan du besøge Googles webside om beskyttelse af personlige oplysninger og vilkår: https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Deres privatlivspolitik kan ses på https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Email Marketing

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Vi bruger muligvis udbydere af e-mailmarkedsføringstjenester til at administrere og sende e-mails til dig.

MailChimp

Mailchimp er en e-mail-marketingtjeneste leveret af The Rocket Science Group LLC.

For mere information om fortrolighedspraksis for Mailchimp, se venligst deres fortrolighedspolitik: https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

AWeber er en e-mail-marketingtjeneste leveret af AWeber Communications.

For mere information om fortrolighedspraksis for AWeber, se deres privatlivspolitik: https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

GetResponse er en e-mail-marketingtjeneste, der leveres af GetResponse.

For mere information om fortrolighedspraksis i GetResponse, se deres privatlivspolitik: https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Anvendelse, ydeevne og diverse

Vi bruger muligvis tredjeparts tjenesteudbydere til at give en bedre forbedring af vores service.

Usynlig reCAPTCHA

Vi bruger en usynlig captcha-tjeneste ved navn reCAPTCHA. reCAPTCHA drives af Google.

ReCAPTCHA-tjenesten kan indsamle oplysninger fra dig og fra din enhed af sikkerhedsmæssige årsager.

Oplysningerne indsamlet af reCAPTCHA opbevares i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

GDPR Privatliv

Juridisk grundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle personoplysninger under følgende betingelser:

  •       Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål.
  •       Udførelse af en kontrakt: Tilvejebringelse af personoplysninger er nødvendig for udførelsen af ​​en aftale med dig og / eller for eventuelle forpligtelser derfor før kontrakt.
  •       Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
  •       Vigtige interesser: Behandling af personlige data er nødvendigt for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk person.
  •       Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed, der er pålagt virksomheden.
  •       Berettigede interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som virksomheden forfølger.

Under alle omstændigheder vil Virksomheden med glæde hjælpe med at afklare det specifikke juridiske grundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktmæssigt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garantere, at du kan udøve dine rettigheder.

Du har ret i henhold til denne fortrolighedspolitik og ved lov, hvis du er inden for EU, at:

  •       Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i afsnittet om dine kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger, vi har om dig.
  •       Anmod om rettelse af de personlige data, som vi har om dig. Du har ret til at få berigtiget ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, som vi har om dig.
  •       Gør indsigelse mod behandling af dine personlige data. Denne ret findes, hvor vi er afhængige af legitim interesse som det juridiske grundlag for vores behandling, og der er noget ved din særlige situation, hvilket får dig til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data på denne grund. Du har også ret til at gøre indsigelse mod, hvor vi behandler dine personlige data til direkte markedsføringsformål.
  •       Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne personlige data, når der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem.
  •       Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi leverer til dig eller til en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav os tilladelse til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
  •       Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke til brug af dine personlige data tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at give dig adgang til visse specifikke funktioner i tjenesten.

Udøvelse af dine GDPR databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og modstand ved at kontakte os. Bemærk, at vi muligvis beder dig om at bekræfte din identitet, inden vi reagerer på sådanne anmodninger. Hvis du fremsætter en anmodning, prøver vi vores bedste for at svare dig hurtigst muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information, hvis du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Facebook Fan Page

Datakontrol til Facebook-fanesiden

Virksomheden er dataansvarlig for dine personlige data, der indsamles under brug af tjenesten. Som operatør af Facebook-fanesiden er virksomheden og operatøren af ​​det sociale netværk Facebook Joint Controllers.

Virksomheden har indgået aftaler med Facebook, der blandt andet definerer vilkårene for brug af Facebook-fanesiden. Disse vilkår er for det meste baseret på Facebooks servicevilkår: https://www.facebook.com/terms.php

Besøg Facebooks privatlivspolitik https://www.facebook.com/policy.php for mere information om, hvordan Facebook administrerer personlige data eller kontakter Facebook online eller via mail: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Facebook Insights

Vi bruger Facebook Insights-funktionen i forbindelse med driften af ​​Facebook-fanesiden og på basis af GDPR for at opnå anonymiserede statistiske data om vores brugere.

Til dette formål placerer Facebook en cookie på den enhed, som brugeren besøger vores Facebook-faneside. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode og forbliver aktiv i en periode på to år, undtagen når den slettes inden udgangen af ​​denne periode.

Facebook modtager, registrerer og behandler de oplysninger, der er gemt i cookien, især når brugeren besøger Facebook-tjenesterne, tjenester, der leveres af andre medlemmer af Facebook-fanesiden, og tjenester af andre virksomheder, der bruger Facebook-tjenester.

For mere information om Facebooks privatlivspraksis, besøg venligst Facebook Privacy Policy her: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Dine fortrolighedsrettigheder i Californien (Californiens lov om skinne lyset)

I henhold til California Civil Code Section 1798 (Californiens Shine the Light-lov) kan beboere i Californien med et etableret forretningsforhold med os anmode om oplysninger en gang om året om deling af deres personlige data med tredjeparter til tredjeparts direkte markedsføringsformål.

Hvis du ønsker at anmode om flere oplysninger i henhold til California Shine the Light-loven, og hvis du er bosiddende i Californien, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.

Californiens privatlivsret for mindre brugere (afsnit 22581 om forretnings- og erhvervskode i Californien)

Afsnit 22581 i California Business and Professions Code tillader indbyggere i Californien under 18 år, der er registrerede brugere af online-sider, tjenester eller applikationer, at anmode om og få fjernelse af indhold eller information, de har offentliggjort.

For at anmode om fjernelse af sådanne data, og hvis du er bosiddende i Californien, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor og inkludere den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto.

Vær opmærksom på, at din anmodning ikke garanterer fuldstændig eller omfattende fjernelse af indhold eller oplysninger, der er offentliggjort online, og at loven muligvis ikke tillader eller kræver fjernelse under visse omstændigheder.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt til tredjepartens websted. Vi anbefaler dig stærkt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Ændringer i denne Privacy Policy

Vi opdaterer muligvis vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdaterer "Senest opdateret" -datoen øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til regelmæssigt at gennemlæse denne Privacy Policy for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er effektive, når de er publiceret på denne side.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os:

Via e-mail: kontakt [at] lydian.io

Ved at besøge denne side på vores hjemmeside: https://lydian.io/contact/

Via telefonnummer: +65 6293 5591

krydsermenu-cirkel